Excito B3

excito-b3-front.jpg.jpgMingos levert nu ook de opvolger van Bubba|Two - de Excito B3. De Excito B3 is een efficiënte en energiezuinige server, waarmee je een perfecte cloudoplossing realiseert.  De B3 behoudt de eigenschappen van zijn voorganger, maar heeft krachtiger hardware en verbeterde software. 

Zo beschikt de B3 over een 1.2 GHz ARM processor en 512 MB RAM-geheugen wat hem tot 5 x sneller maakt dan zijn voorganger, de Bubba Two.

Normaal is de installatie van een server op een thuisnetwerk, een tijdrovend karwei maar de B3 maakt het u heel gemakkelijk. De server is in drie stappen geïnstalleerd, via een webgebaseerde gebruiksvriendelijke interface, die de gebruiker gemakkelijk toegang geeft tot alle mogelijkheden en instellingen van de server.  

De server is compatibel met alle besturingssystemen en draait zelf op het stabiele en populaire Debian Squeeze. Als eerste ter wereld beschikt de server over een draadloze WLAN.  De server wordt geleverd met uitgebreide software, waardoor deze geschikt is voor o.a. netwerkrouter, firewall, streaming server en groupware oplossing.

Met de B3 kiest u voor een moderne,  voordelige, veilige en energiezuinige oplossing voor uw thuis- of bedrijfsserver. 

Naar de bestelpagina..

 

 

 
Joomla Templates and Joomla Tutorials