Exicto B3 NAS

Stel je vrijheid en doelmatigheid voor en je ziet de Exito B3 NAS (voorheen Bubba). De Exito B3 is leverbaar met of zonder WiFi.

Toegang tot je persoonlijke bestanden, waar je ook bent: dat is vrijheid. Je server in een klein kastje  plaatsen en altijd aan laten staan: dat is vrijheid. Geen last hebben van de constante herrie van een ventilator: dat is vrijheid.

Gebruik Bubba om je persoonlijke website te hosten, je downloads te regelen, je printer te delen binnen je netwerk en  als  veilige backup server  voor al je bestanden.  Dat is nog niet alles...

Bubba is ook:

  • Torrent downloader: geef Bubba je torrent-bestand en hij regelt de rest. Je hoeft je eigen computer niet meer aan te laten staan tot het bestand binnen is. Bubba kun je ook gewone http- en ftp-downloads laten regellen: je geeft hem de downloadlink en de rest gaat vanzelf.
  • File-server:  met bubba heb je overal toegang  tot je persoonlijke bestanden; of je nu op je werk of op school zit, of waar dan ook. Geen last meer van USB-sticks die je kwijtraakt of vergeet.
  • Streaming Media Server; zet je mp3's in de "Muziek" map op Bubba en al je muziek is beschikbaar voor iTunes-compatibele (DAAP) programma's.
  • Centrale email-server:  Bubba haalt je email bij al je verschillende accounts op en bewaart ze op een centrale plaats. Daarna kun je je email via webmail of IMAP lezen, waar je ook bent. 
  • Gemakkelijk in gebruik: alle functionaliteit is beschikbaar via een eenvoudige web-interface
  • Energiezuinig: vergeleken met een standaard server die altijd aanstaat gebruikt Bubba 90-95% minder energie!
  • Een volledige Linux server: Bubba is gebouwd op Debian GNU/Linux en voor de liefhebber is alle Linux-functionaliteit beschikbaar

Klik hier voor de technische gegevens van de Exito B3 NAS en hier om naar de winkelpagina te gaan.

 
Joomla Templates and Joomla Tutorials