Waarom Vrije Software ?
 
Vrije Software voor Particulieren

Mensen gebruiken de computer tegenwoordig vooral online. Surfen, e-mailen, chatten, al deze dingen gaan via het Internet. Maar door de enorme hoeveelheden virussen, spyware krijgt men vaak na verloop van tijd problemen. Er is een heel arsenaal aan programma's nodig om al dat spul buiten de deur te houden en dat is soms zelfs niet genoeg.

Lees meer...
 
Vrije Software in het MKB

U bent zelfstandig ondernemer. Waarschijnlijk is één van de redenen om een eigen bedrijf te starten de wens geweest onafhankelijk te zijn: u wilt zelf bepalen wat u wel en niet doet en niet afhankelijk zijn van de grillen van een ander. Waarom zou u uw computer dan wel aan die grillen blootstellen?

Lees meer...
 
Vrije Software in het onderwijs

Willen we dat kinderen leren tekstverwerken, of willen we dat ze leren hoe dat met één bepaald programma gaat? Willen we dat ze uit de voeten kunnen op verschillende besturingssystemen, of willen we dat ze alleen iets weten over één systeem?

Lees meer...
 
Vrije Software voor non-profits

Als non-profit organisatie besteedt u uw budget toch het liefst zoveel mogelijk ten gunste van het doel van uw organisatie. 

Lees meer...
 
Joomla Templates and Joomla Tutorials