Websites

Wij bouwen graag websites, ook die van u! Onze uitgangspunten daarbij zijn no-nonse en vanuit de bezoeker gezien:  "don't make me think". 

Wij werken met open source systemen als Joomla en Drupal. Voordeel daarvan is dat u zelf uw site inhoudelijk eenvoudig en zonder extra kosten up-to-date kunt houden. U kunt bovendien gemakkelijk overstappen naar een andere website-ontwikkelaar die met deze systemen werkt.

Voor Joomla en Drupal zijn een enorm aantal uitbreidingen beschikbaar; zo zijn er bijvoorbeeld forums, foto-galerijen en winkel-modules. Daarmee is snel een site met uitgebreide fuctionaliteiten op te zetten.
 
Voor het uiterlijk van Joomla en Drupal zijn er vele sjablonen ("templates") beschikbaar, die daarna meestal zonder beperkingen zijn aan te passen aan uw huisstijl. Ook een eigen uniek ontwerp is natuurlijk mogelijk.

Als u naar ons portfolio kijkt, ziet u dat wij een voorkeur hebben voor duidelijke, overzichtelijke websites, waar de inhoud centraal staat. Als dat u ook aanspreekt of als u vragen hebt, neem dan graag  contact met ons op.

 
Joomla Templates and Joomla Tutorials