Advies en Ondersteuning

Ubuntu Solutions provider

Advies:

Hebt u twijfel of vragen over de mogelijkheden van Ubuntu en/of open source software voor u of uw organisatie, dan kunnen wij u hier over adviseren, of de migratie voor u verzorgen. We kunnen bijvoorbeeld  uw bestaande systemen omzetten naar Ubuntu, zodat u geen nieuwe hardware hoeft aan te schaffen.

Neem in dat geval contact met ons op; een eerste gesprek is geheel vrijblijvend en kost niets.

Ondersteuning: 

Bij vragen of problemen verlenen wij de eerste twee maanden na aankoop van een pc of laptop, gratis ondersteuning, zo mogelijk per e-mail of telefonisch en anders met uitzondering van eventuele reiskosten. Daarnaast en daarna is ondersteuning in verschillende vormen beschikbaar. 

Als u bijvoorbeeld een Ubuntu PC heeft die u niet bij ons gekocht hebt, kunt u bij ons toch met uw vragen en problemen terecht. Bij simpele vragen is dat kosteloos en bij grotere problemen rekenen we een uurprijs.

Omdat Mingos partner is van Ubuntu kunnen we  ook een ondersteuningscontract met Canonical (het bedrijf achter Ubuntu) aanbieden. Dan sluit u een jaarcontract af met Canonical en kunt u (afhankelijk van het contract dat u kliest) tijdens kantooruren of 24 uur per dag, 7 dagen per week, bij hen terecht.

Neem voor meer informatie contact met  ons op.

Documentatie, handleidingen en cursussen:

Voor het besturingssysteem en een groot deel van het software materiaal zijn gratis handleidingen en cursussen beschikbaar op de volgende websites van onze partner Freelancenetwerk:

Aan beide portals wordt regelmatig nieuw materiaal toegevoegd.  

Ubuntu Forums:

U kunt met uw vragen natuurlijk ook terecht op de de verschillende forums; daar zijn een heleboel mensen actief die u graag willen helpen; 

Het Nederlandse Ubuntu Forum
Via het Nederlandstalige forum van Ubuntu wordt gratis technische ondersteuning gegeven bij vragen en problemen.

Het internationale Ubuntu Forum
Hier zijn veel meer mensen actief dan op het Nederlandse forum, maar de voertaal is Engels.

 
Joomla Templates and Joomla Tutorials