Waarom een website van Mingos ?

Mingos werkt met diverse open source CMS pakktten om uw website te realiseren. Afhankelijk van wat u wilt en nodig hebt, kiezen we in overleg voor het meest. geschikte CMS, dat kan zijn Wordpress, Joomla of Drupal. Vaak is het hiermee mogelijk binnen korte tijd een betaalbare website of weblog op te zetten. Eenmaal gerealiseerd kunt u uw website of weblog zelf heel gemakkelijk onderhouden. 

Alle pakketten zijn vrije software en voor iedereen te downloaden en zonder licentiekosten te gebruiken; u zou ook alles zelf kunnen doen, als u dat zou willen.

Het komt erop neer dat wij u een dienst verkopen en geen product. Wij bouwen een site of blog voor u en dan is het verder aan u wat u ermee doet: wij claimen geen rechten op het eindproduct. Als u later iets aan het ontwerp wilt veranderen, dan is dat geen enkel probleem, ook niet als u dat door een ander dan Mingos laat doen.

Mingos gelooft in onafhankelijkheid en wij vinden het dus ook belangrijk dat onze klanten niet van ons afhankelijk worden. Als de website klaar is hoeft u niet voor elk wissewasje bij ons aan te kloppen: u kunt bijvoorbeeld zelf uw teksten en afbeeldingen eenvoudig toevoegen of wijzigen.

 
Joomla Templates and Joomla Tutorials